Correbarbs 2022

Samarreta Correbarbs 2022 Barberà de la Conca

El Correbarbs és el correbars popular de la Festa Major de Barberà de la Conca. L’any 2022, una generació de joves agafa les rendes de l’entitat amb la intenció d’aportar noves idees i donar-li més visibilitat a nivell comarcal. La nova visió dels organitzadors suggereix la necessitat de redissenyar el logotip i crear la imatge gràfica del Correbarbs 2022, una imatge que fresca que denotés actualitat.

El logotip

L’encàrrec exposava la necessitat de que el poble es sentís identificat amb l’isologo de la festa. Aquest, combina una tipografia sans serif clàssica i la il·lustració vectorial de dos barbs, una varietat de peixos que dóna nom al poble de Barberà.

Correbarbs 2022 Barberà de la Conca
Cartell Correbarbs 2022 Barberà de la Conca

La imatge gràfica 2022

La imatge gràfica del Correbarbs 2022 també demanava un canvi d’aires. Suggeria un disseny fresc, minimalista i 100% barberenc. Així doncs, amb la mateixa idea de reflexar l’essència del poble, es dissenya una composició actual i amb personalitat, protagonitzada per un barb i el color blau corporatiu de l’entitat (tot recordant el color de la bandera de la població).